Kurssit ja Tapahtumat

Ilmiöpohjainen oppiminen metsässä design-suuntautuneella pedagogiikalla (Vantaa)

Kurssilla perehdytään design-suuntautuneeseen pedagogiikkaan, motivoivaan ja innostavaan oppimismenetelmään, joka perustuu lasten osallistamiseen ja heidän omiin kysymyksiin ja kiinnostuksen kohteisiin. Menetelmä haastaa ns. perinteisen, opettajalähtöisen oppimisen.

Ulos – Ut – Out!

Tapahtuman teemana on suomalainen luonto oppimisympäristönä. Tilaisuus alkaa seminaarilla Turun linnassa ja jatkuu lukuisissa työpajoissa eri puolilla Turkua ja lähiseutua […]

Koululaisten metsäviikko

Koululaisten metsäviikolla oppilaat tutustuvat talousmetsään opetussuunnitelman mukaisesti. Reitillä on erilaisia tehtäviä, kuten esimerkiksi luonnontutkimusta, puiden iän määritystä ja taimien istutusta. Metsässä tavataan myös mukavia asiantuntijoita, partiolaisia, 4H:laisia ja metsästäjiä, nähdään hakkuukone työssään ja tutustutaan metsästä saataviin tuotteisiin.

Ilmiöpohjainen oppiminen metsässä design-suuntautuneella pedagogiikalla (Espoo)

Kurssilla perehdytään desing-suuntautuneeseen pedagogiikkaan, motivoivaan ja innostavaan oppimismenetelmään, joka perustuu lasten omiin kysymyksiin. Oppimisprosessi etenee ohjatusti yhdessä tutkien, pohtien ja ihmetellen. Kurssilla perehdytään menetelmään metsäteeman ympärillä, käytännössä itse kokeillen.