Metsämessujen koululaispäivä

10.11.2017 - 10.11.2017
Helsingin Messukeskus

Metsämessujen koululaispäivänä Helsingin Messukeskuksessa pääsee istuttamaan puuntaimia. Kuva: Anna Kauppi

Tervetuloa tutustumaan metsäalaan ja metsään! Metsäala tarjoaa jälleen tuhansille koululaisille ja opettajille pääsylipun Metsämessuille perjantaina 10.11.2017. Metsämessuille on tulossa erityisesti 5.–6.-luokkalaisia sekä yläkoululaisia.

Helsingin Messukeskuksessa järjestettävillä Metsämessuilla on luvassa monenlaisia metsäisiä elämyksiä lapsille ja nuorille. Viime vuosien messuklassikoita ovat olleet muun muassa metsäkonesimulaattori, taimienistutusbaana ja metsäaiheiset pelit.

Koululaiset saavat lippujen mukana omalle luokka-asteelleen sopivia, messuilla ratkottavia tehtäviä. Tehtäviin löytyy vastauksia messuosastoilta ja osastoilla päivystäviä metsäammattilaisia haastattelemalla. Oppilaat saavat myös kartan, johon on merkitty koululaisten kysymyksiin erityisesti valmistautuneet metsäalan ammattilaiset. Mukana messuilla myös Bioaika-rekka. Opettajille järjestetään oma seminaari, jossa tutustutaan alan opiskelumahdollisuuksiin.

Metsämessut sopivat erityisesti 5.–6.-luokkalaisille sekä yläkoululaisille. Maksuttomat pääsyliput oppilaille ja opettajille tilataan tällä lomakkeella. Lippuja on rajoitetusti.

HUOM! Pääkaupunkiseudun lukiolaiset pääsevät Metsämessuille maksutta lauantaina 11.11. Bioaika tiedottaa suoraan lukioille lippujen hankinnasta.


Metsämessut osana meidän viikonloppu -messutapahtumaa