Minun puuni -kylvöprojekti

21.03.2017

Minun puuni kansikuvaMinun puuni -kylvöprojekti on tarkoitettu ensisijaisesti pääkaupunkiseudun alakouluihin, varhaiskasvatukseen ja iltapäiväkerhoihin sekä Metsämörri-ryhmille ympäri Suomea. Siemen Forelia on lahjoittanut männynsiemeniä lasten taimikasvatukseen. Siinä lapsi kasvattaa omia puuntaimia päiväkodin, luokan tai kerhohuoneen ikkunalaudalla.

Kylvöpäivän ajankohdaksi sopii vaikkapa YK:n Maailman metsäpäivän tienoo 21.3. Koko maalis- ja huhtikuu ovat yhtä hyvää aikaa kylvöpuuhille. Niihin aikoihin männytkin kylvävät luonnossa siemenensä, kun kevätaurinko ja ahava kuivattavat kävyt ja ne rapsahtelevat auki puiden oksilla.

Postitamme siemeniä noin 5 siementä/lapsi, niin kauan kuin niitä riittää.  Kylvöä varten tarvitsette viili-, maito- tms. purkkeja ja kukkamultaa. Kylvöohjeet saatte siementen mukana.

Siementen tilaajilla on mahdollisuus tilata samalla maksuttomia opetusmateriaaleja.

Tilauksia otetaan vastaan 30.4. asti tai niin kauan kuin niitä riittää. Parhaillaan odotamme Siemen Foreliasta uutta siementoimitusta. Postitus jatkuu viikolla 13. Ei ole varmuutta, riittääkö siemeniä kaikille uusille tilaajille. Tilauksen voi kuitenkin halutessaan jättää. Ainakin oppimateriaalit toimitamme kaikille tilanneille.

Tilaa siemeniä