Ulos – Ut – Out!

05.06.2017 - 06.06.2017
Turun Linna, Turku ja Sauvo

Tapahtuman teemana on suomalainen luonto oppimisympäristönä. Tilaisuus alkaa seminaarilla Turun linnassa ja jatkuu lukuisissa työpajoissa eri puolilla Turkua ja lähiseutua sekä Nuorisokeskus Ahtelassa Sauvossa. Suurtapahtumassa käsiteltävät aiheet vaihtelevat historiasta tulevaisuuteen sekä metsästä mereen ja kaupunkiympäristöön. Luonnosta saatava hyvinvointi, kestävä elämäntapa, osallisuus ja vaikuttaminen ovat myös kantavia aiheita. Tapahtumassa saa uusia näkökulmia turvalliseen luonnossa tapahtuvaan opetukseen ja oppimismenetelmiin, kuteen draamaan, musiikkiin, seikkailuun, tutkimukseen, taiteeseen ja kädentaitoihin.

Ulos – ut – out! yhdistää ensimmäistä kertaa neljä valtakunnallista tapahtumaa eli Seikkailukasvatuspäivät, Ympäristökasvatuspäivät, Kasvatus metsässä -foorumin ja Mitt i naturen -tapahtuman. Tapahtuman omat sivut: www.ulos2017.fi Ilmoittautuminen aukeaa tammikuussa.

Lisätietoja: Suvi Pessala

Tapahtuma on osa Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

 

TAPAHTUMAA JÄRJESTÄMÄSSÄ:

Finlands Svenska Idrott, Haavi, LYKE-verkosto, Seikkailukasvatusverkosto, Suomen Metsäyhdistys, Suomen Nuorisokeskusyhdistys, Suomen Ympäristökasvatuksen Seura, Suomen ympäristöopisto SYKLI, Valonia – Varsinais-Suomen kestävän kehityksen ja energia-asioiden palvelukeskus, WWF Suomi